Home   »   English Questions (Spell Check) For DSSSB...

English Questions (Spell Check) For DSSSB 2018 Exam : 14th March 2018 (Solutions)

English Questions (Spell Check) For DSSSB 2018 Exam : 14th March 2018 (Solutions)_30.1

Directions (1-10): In the following questions, four words are given, out of which only one word is correctly spelt. Find the correctly spelt word as your answer.
Q1.
(a) scrimpped
(b) avering
(c) duodenum
(d) evidance
S1.Ans.(c)
Sol. ‘duodenum’

Q2.
(a) toxicety
(b) mamalia
(c) collumned
(d) notation
S2.Ans.(d)
Sol. notation’
Q3.
(a) sylabus
(b) encroach
(c) coalesse
(d) adhetion
S3.Ans.(b)
Sol. ‘encroach’
Q4.
(a) defered
(b) decifer
(c) fammished
(d) glaucoma
S4.Ans.(d)
Sol. glaucoma’
Q5.
(a) wanquish
(b) banterred
(c) brouhaha
(d) wanderrer
S5.Ans.(c)
Sol. ‘brouhaha’
Q6.
(a) envalop
(b) banditry
(c) dorsaly
(d) agarager
S6.Ans.(b)
Sol. ‘banditry’
Q7.
(a) holgram
(b) comerce
(c) bluffers
(d) cluters
S7.Ans.(c)
Sol. ‘bluffers’
Q8.
(a) hyginic
(b) emmigrant
(c) anteirior
(d) quarrels
S8.Ans.(d)
Sol. ‘quarrels’
Q9.
(a) vacuoles
(b) skulcking
(c) squodron
(d) absenses
S9.Ans.(a)
Sol. ‘vacuoles’
Q10.
(a) bathetick
(b) promotar
(c) ilusive
(d) saddlers
S10.Ans.(d)
Sol. ‘saddlers’